Angelsko sporočilo 20

by angel

Prvi korak ste naredili. Angeli vas prosijo, da stopite v kontakt z angelskim sporočilom številka 20.

Sedaj pošljite sms na številko 3040,

.

v katerega vpišete ključno besedo SRECA,

.

nato pa dopišite “Angel 20

.

Na vaš telefon bo v obliki povratnega sms sporočila prispelo sporočilo Angelov namenjeno samo vam, da bi se lahko pravilno odločili ali razumeli to, kar v vas zbuja strah in negotovost.

Angelska sporočila vam lahko pomagajo in vas usmerijo ….. v pravem trenutku in na pravi način.

Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si . Z uporabo SMS storitve potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so objavljeni tukaj oziroma na spletni strani www.filipid.si. Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 2,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov.

Ko boste prejeli povraten sms s sporočilom angelov, ki vam je namenjeno v tem trenutku, lahko ponovno izberete novo sporočilo. Postavite si vprašanje, na katerega bi radi dobilo odgovor angelov, med spodnjimi kartami ponovno izberite eno ter ponovno pošljite sms.

Izberite si še eno izmed kart ter izvedite kaj vam še sporočajo angeli.

======= =======

Če imate specifične težave in bi se radi o temu pogovorili z angelsko jasnovidko, potem obiščite spletno stran prerokovanje na telefonu. Angelska jasnovidka vam lahko s pomočjo angelov razjasni situacijo, v kateri se nahajate, obenem pa vam z jasnovidnim vpogledom v vašo prihodnost pomaga pri reševanju vaših težav.

 

{ 0 comments… add one now }

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: