Angelsko sms vedeževanje

Ste se kdaj vprašali zakaj se določene stvari dogajajo samo vam in zakaj morate vi trpeti medtem ko drugi lahko uživajo? Ste se kdaj vprašali kam vas vse skupaj sploh pelje? Seveda da ste se. Ampak odgovora zakaj tako pa najverjetneje niste dobili še nikoli. In ja …. dovolj je bilo stresiranja zaradi tega ali onega kar se vam dogaja v življenju. Dovolj je bilo matranja in spraševanja kam vse to pelje.
.
Pa vendar … da ste sedaj tukaj .. to ni naključje. Vaš duhovni vodnik in vaš angel varuh sta vas usmerila sem. Zakaj? Ker je čas, da se angel varuh in duhovni vodnik povežeta z vami in vam sporočita kaj je za vas pomembno, kaj se vam pravzaprav dogaja in zakaj se vam to dogaja.

SMS vedeževanje zato, da se lahko angeli in dugovni vodnik povežejo z vami

Zato napišite sms in vprašajte karkoli vas zanima. Za vas se bom povezala z vašim angelom varuhom in duhovnim vodnikom ter vam predala odgovore.
.
angelsko sms vedeževanje ANGEL na 3040
S pomočjo angelov vam bom razjasnila situacijo, v kateri se nahajate, obenem pa vam z jasnovidnim vpogledom v vašo prihodnost pomagala pri reševanju vaših težav.
Lahko mi zaupate.
Če bi se pa radi pogovorili z mano, če vam je to bolj pri srcu in če ste vajeni pogovora po telefonu, potem kliknite na vedeževanje po telefonu in me pokličite.
.
Angelsko sporočilo tvojega angela varuha
Dovolj je bilo trpljenja. Se strinjaš z mano? Dovolj je bilo tavanja v temi in dovolj vsakodnevnega obremenjevanja kaj se bo še dogajalo in ali sploh obstaja rešitev zate. Naj te ne skrbi. Tukaj si v dobrih rokah. Tukaj lahko dobiš odgovore, ki jih iščeš in potrebuješ.

Zakaj sms vedeževanje

Sms vedeževanje je nekaj najlepšega kar se vam lahko zgodi. Zakaj je dobro napisati sms in ga poslati se sprašujete? Ker ko vam bo hudo, se boste lahko vedno vrnili k sporočilom, ki so vam jih posredovali angeli na vaš telefon. Ko vas bo zagrabila kriza, ko boste zaradi težav ponovno drseli v temu, bodo ravno sms sporočila tista, ki jih boste lahko ponovno prebrali in si s tem ogreli srce in ugotovili, da ste vi sposobni, da imate moč in da lahko premagate vse demone, ki vas želijo usmeriti po svoje.
.
Obenem me boste preko sms vedeževanja lahko kadarkoli ponovno kontaktirali in napisala vam bom še vse tiste nove premike energij, ki bodo nastajale, ko se boste premikali v življenju naprej, zoreli in dosegali nove zmage, ki bodo marsikoga v vaši okolici zmotile. Saj veste … ljudje so ljubosumni in ne marajo, ko je nekdo boljši od njih.

Zakaj sploh vedeževanje

Mnogi si boste mislili, da gre tukaj za klasično vedeževanje, mnogi pa si boste mislili še marsikaj drugega. A naj bo. Osredotočena sem na pomoč ljudem, na pomoč vsem, ki me kontaktirajo. Vsakemu predam del sebe z namenom, da bi izboljšala svet, izboljšala odnose med ljudmi in pregnala temo, ki se loteva marsikaterega srca. Naj vam razložim kako to vse je. Moje delo je sestavljeno iz več segmentov. Predvsem sem osredotočena in predana temu, da pomagam ljudem kot ste vi. V te namene sem pridobila več znanj. Če naštejem: vedeževanje iz tarot kart, vedeževanje iz ciganskih kart, povezovanje z angeli, kanaliziranje sporočil in še in še in še.
.
In ko me nekdo kontaktira, se ponavadi nikoli ne ustavimo samo pri predajanju sporočil angelov in pri temu, da kanaliziram kaj vse vam imajo angeli za povedati, kako delovati in živeti z skladno s svojimi duhovnimi nameni v tem življenjskem ciklusu. Ponavadi angeli nakažejo tudi pot v prihodnost. Povedo vam res lahko marsikaj. Pa vendar vsi ne verjamejo v angele in popolnoma razumem to. Mnogi ne verjamejo niti temu, da je prihodnost predvidljiva in da se z vedeževanjem iz tarot kart da povedat marsikaj.
.
Ja, tarot karte in ciganske karte so poseben svet, v katerem se pretakajo raznorazne energije, tudi angelske energije. In ko za nekoga pogledam v karte se zgodi, da prav čutim angelske roke kako usmerjajo mešanje mojih kart in kako usmerjajo same karte, torej katere karte se bodo odprle in kaj vam moram iz teh kart povedat.
.
Zato se temu lahko reče angelsko vedeževanje. Ne gre se samo za nasvete angelov in predajanje sporočil angelov ampak tudi za vpogled naprej, v dni, ki so pred vami in v leta, ki vas še čakajo v življenju.
.
Vsak lahko postane srečen in zadovoljen. Tudi vi si to zaslužite.

Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si . Z uporabo SMS storitve potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani www.filipid.si. Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 3,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov.