Pogoji uporabe spletne strani in varovanje zasebnosti

Pravna obvestila

Pogoji uporabe spletnega portala angelska-sporocila.com

Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe spletnega portala angelska-sporocila.com.

Z uporabo spletnih strani portala se strinjate s spodaj navedenimi pogoji uporabe.

V primeru, da uporabnik krši navedene pogoje uporabe spletnih strani portala angelska-sporocila.com, mu lahko lastnik onemogoči uporabo spletnih strani portala.

Uporabo spletnih strani portala angelska-sporocila.com se uporabniku lahko prepreči tudi v primeru, da le-ta z uporabo spletnih strani portala angelska-sporocila.com nadleguje druge uporabnike ali krati njihove pravice, portal uporablja v zlonamerne namene ali ne ravna v skladu z navodili za uporabo spletnih strani portala zivaligovorijo.com.

Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na spletnih straneh portala, je dovoljeno pregledovati in reproducirati za lastne osebne nekomercialne potrebe. Ne sme pa se jih spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne niti v nekomercialne namene brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja lastnika portala angelska-sporocila.com. V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin teh spletnih strani se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic ter druga obvestila in opozorila, ki jih določi lastnik portala angelska-sporocila.com (Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije (ZAPS, UL št. 120-01/94-1/3)).

Vse znamke na spletnem portalu angelska-sporocila.com so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim pisnim dovoljenjem lastnika spletnega portala angelska-sporocila.com.

Varovanje zasebnosti

Za uporabo nekaterih delov spletnega portala angelska-sporocila.com se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo na spletni portal se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletnega portala angelska-sporocila.com, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Lastnik portala angelska-sporocila.com se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov, dobljene preko spletnih strani angelska-sporocila.com, skrbno varoval in da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Lastnik portala angelska-sporocila.com se tudi zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnega mesta. Podatki o uporabi portala, ki se zbirajo avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, se bodo uporabili le z namenom izboljšanja uporabe portala angelska-sporocila.com.

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletnega portala angelska-sporocila.com, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev spletnega portala angelska-sporocila.com, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletnega portala angelska-sporocila.com in za preverjanje, ali uporabnik uporablja spletni portal angelska-sporocila.com in storitve, ki so dostopne preko portala, v skladu s temi pogoji ter morebitnimi posebnimi pogoji.

Pridržki

Lastnik spletnega portala angelska-sporocila.com si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega portala in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega portala.

Lastnik spletnega portala angelska-sporocila.com ne odgovarja za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, prav tako tudi ne za morebitno nedelovanje ponudnikov dostopa do interneta.

Lastnik spletnega portala angelska-sporocila.com se bo po najboljših močeh trudil na straneh portala zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Lastnik spletnega portala angelska-sporocila.com lahko te pogoje uporabe spremeni brez predhodnega obvestila.

Upravljalec in lastnik spletnega portala angelska-sporocila.com

Gevion d.o.o., Brestovica pri Komnu 9, 6223 Komen

Telefon: 031 591 302

Mail: info (afna) gevion.si

Leave a Reply