Angeli

Kdo so Angeli? Kaj so Angeli?

Angeli so nadnaravna bitja, so Božji služabniki. Beseda angel pomeni “sel”. Kreator vsega kar je nam jih pošilja z namenom, da bi nam pomagali občutiti mir in radost.

Angeli so veličastna bitja svetlobe. Pomagajo nam na naši poti na Zemlji in tudi skozi naše širše in globje duhovno potovanje.

Angeli so povsod okoli nas!

Angeli so povsod okoli nas. Poiščite jih v čudoviti naravi,na nebu, v oblakih, v sončnem vzhodu, Angele srečamo tudi v vseh ljudeh, le če jih znamo opaziti. Obstajajo številni angeli, na milijone jih je. Tako lahko k sebi pokličemo angele zdravja, angele dela, angele blaginje in bogastva, angele odnosov, angele manifestiranja, angele strpnosti in še mnoge druge.

Vsak človek ima svojega angela varuha, imeli naj bi celo dva ali pa tudi več angelov varuhov. Prav tako pa ima vsak človek tudi svojega duhovnega vodnika. Angel varuh je z nami od trenutka našega fizičnega rojstva pa vse do trenutka, ko se poslovimo od tuzemskega življenja. Varuje nas in nam stoji brezpogojno ob strani, vendar pa namesto nas ne more prevzeti odgovornosti za naše življenje.

Angel varuh je vedno z nami

Torej, to pomeni, da je naš angel varuh ves čas z nami, vendar pa ne more preprečiti težkih življenskih preizkušenj, lahko pa nam pomaga, če ga seveda za to zaprosimo, da te preizkušnje lažje preživimo. Angeli namreč s svojo voljo ne morejo posegati v naša življenja, za to jih moramo prositi, in vse kar želijo v zameno je, da se jim zahvalimo…

Kaj do Duhovni vodniki

Duhovni vodniki so bližje nam ljudem, saj se nahajajo v naši vibraciji. Duhovni vodniki so namreč pred svojo fizično smrtjo živeli na zemlji v človeški podobi. To so naši pokojni sorodniki, babice in dedki, ki so živeli še pred našim rojstvom. Duhovni vodnik ne more biti pred kratkim preminula oseba, kot so naši starši, saj se še niso v nebeškem svetu usposobili za pomoč kot duhovni vodniki.

Duhovni vodniki nas ljubeče vodijo in spremljajo naše življenje in nam stojijo ob strani. Duhovni vodniki se nikoli več ne inkarnirajo v fizični obliki telesa. Duhovni vodniki spremljajo vsakega med nami, z nami sodelujejo in nam pomagajo ob različnih situacijah v našem življenju. Vse kar moramo storiti je da jih prosimo in seveda, da se jim za njihovo pomoč zahvalimo.

Angeli … več o njih preberite tukaj

Leave a Reply