Angelsko sporočilo 17

By | 22/08/2011

Prvi korak ste naredili.

Angeli vas prosijo, da stopite v kontakt z angelskim sporočilom številka 17

angelsko sporočilo 17.

Na vaš telefon bo v obliki povratnega sms sporočila prispelo sporočilo Angelov namenjeno samo vam, da bi se lahko pravilno odločili ali razumeli to, kar v vas zbuja strah in negotovost.

Angelska sporočila vam lahko pomagajo in vas usmerijo ….. v pravem trenutku in na pravi način.

Ko boste prejeli povraten sms s sporočilom angelov, ki vam je namenjeno v tem trenutku, lahko ponovno izberete novo sporočilo. Postavite si vprašanje, na katerega bi radi dobilo odgovor angelov, med spodnjimi kartami ponovno izberite eno ter ponovno pošljite sms.

Izberite si še eno izmed kart ter izvedite kaj vam še sporočajo angeli

 

Če imate specifične težave in bi se radi o temu pogovorili z angelsko jasnovidko, potem me za angelsko vedeževanje po telefonu pokličete ali pa, če vam je lažje, pošljete sms za angelsko sms vedeževanje. Angelska jasnovidka vam bom s pomočjo angelov razjasnila situacijo, v kateri se nahajate, obenem pa vam z jasnovidnim vpogledom v vašo prihodnost pomagala pri reševanju vaših težav.


Ponudnik vsebine: Gevion d.o.o. www.gevion.si . Ponudnik sms storitve: Simpatel d.o.o. www.simpatel.si . Z uporabo SMS storitve potrjujete, da ste seznanjeni s splosnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani www.filipid.si. Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) pa je 3,49 EUR z DDV. S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov.

2 thoughts on “Angelsko sporočilo 17

  1. Pingback: Angelsko sporočilo 27

  2. Pingback: Angelsko sporočilo 30

Leave a Reply