Nadangel Metatron

By | 21/08/2011

Nadangel Metatron je eden izmed dveh nadangelov, ki sta nekoč hodila po zemlji kot smrtna človeka, drugi je nadangel Sandalfon.

Nadangel Metatron je bil v tuzemnem življenju prerok Enoh.

Pravijo mu tudi Angel navzočnosti in je najmljaši med nadangeli, saj je do njegovega stvarjenja prišlo po stvarjenju drugih angelov.

Nadangel Metatron pomaga pri motnjah pomanjkanja pozornosti ali hiperaktivnosti, zadevah, povezanimi z otroki, beleženju poročil in organiziranju, duhovnem razumevanju, pisateljevanju.

Njegova barva je zeleno-roza, kristal pa je lubenični turmalin.

PRIPROŠNJA

Nadangela Metatrona pokličemo naprimer, če imamo kakršnokoli težavo z otrokom.

NADANGEL METATRON, HVALA, DA S SVOJIM POSREDOVANJEM POMAGAŠ MOJEMU OTROKU, DA SE OZDRAVI MOTENOSTI IN TEŽAV, KI JIH IMA.

HVALA, DA POMAGAŠ NAM VSEM ODRASLIM, KI SMO OB TEM OTROKU, DA SPREJEMAMO ODLOČITVE V HARMONIČNIH RAZPRAVAH V NAJVIŠJE DOBRO MOJEGA OTROKA.

NADANGEL METATRON HVALA, DA OBVARUJEŠ TEGA OTROKA PRED VSEM HUDIM TAKO ZDAJ KOT TUDI V PRIHODNOSTI.

NAJ SE ZGODI PO KREATORJEVI VOLJI V NAJVIŠJE DOBRO TEGA OTROKA.

HVALA NADANGEL METATRON.

Tukaj so ostali nadangeli za vas

Če imate specifične težave in bi se radi o temu pogovorili z angelsko jasnovidko, potem me za angelsko vedeževanje po telefonu pokličete ali pa, če vam je lažje, pošljete sms za angelsko sms vedeževanje. Angelska jasnovidka vam bom s pomočjo angelov razjasnila situacijo, v kateri se nahajate, obenem pa vam z jasnovidnim vpogledom v vašo prihodnost pomagala pri reševanju vaših težav.

Leave a Reply