Nadangel Uriel

By | 21/08/2011

Njegovo ime pomeni »Bog je luč«, »Luč božjo« ali »Ogenj božji«, kajti ta nadangel razsvetljuje situacije in posreduje preroške podatke in svarila.

Nadangel Uriel velja za enega najmodrejših Nadangelov, s svojo lučjo nam osvetli še tako težavno situacijo, ki v nas spodbudi zmožnost za reševanje problemov.

Svojo svetlobo razliva na vse vrste stisk v katerih ozavestimo lastne sposobnosti za rešitev iz stiske.

Pomaga pri alkimiji, čudežih, zemeljskih spremembah, reševanju težav, duhovnem razumevanju, učenju in izpitih, vremenu in pisateljevanju.

Žari v rubinasto rdečem žarku.

PRIPROŠNJA

Ker ima Uriel mnogo darov in nam pomaga na številnih življenskih področjih, ga je primerno poklicati v rednih presledkih:

NADANGEL URIEL, HVALA ZA TVOJO MODROST GLEDE MOJE TRENUTNE NASTALE SITUACIJE.

HVALA, DA MI POSREDUJEŠ KAR NAJVEČ PODATKOV, DA BI LAHKO JASNO VIDELA RESNICO TE SITUACIJE.

HVALA, DA MI POMAGAŠ, DA BOM SPREJELA PRIMERNO DOLOČITEV, KI MI JO PREDSTAVIŠ IZ VSEH ZORNIH KOTOV.

HVALA, DA MI POMAHAŠ SLIŠATI VSE POTREBNE PODATKE IN INFORMACJE JASNO SLIŠATI IN JIH RAZUMETI, TAKO, DA NE BOM PODLEGLA PREDSODKOM.

HVALA URIEL.

Tukaj so ostali nadangeli za vas

Če imate specifične težave in bi se radi o temu pogovorili z angelsko jasnovidko, potem me za angelsko vedeževanje po telefonu pokličete ali pa, če vam je lažje, pošljete sms za angelsko sms vedeževanje. Angelska jasnovidka vam bom s pomočjo angelov razjasnila situacijo, v kateri se nahajate, obenem pa vam z jasnovidnim vpogledom v vašo prihodnost pomagala pri reševanju vaših težav.

Leave a Reply