Angeli, vodniki in vnebovzeti mojstri – mojstri svetlobe

By | 26/08/2011

Ljudje na Zemlji nismo sami, saj je večina drugih bitij na drugih frekvencah in dimenzijah, ki jih sedaj večina ljudi še ne zaznava, jih bo pa kmalu.

Angeli, Vodniki in Mojstri so tista bitja, ki bivajo drugod – v nematerijalnih dimenzijah, istočasno pa so neprestano prisotni tukaj. Njihova sposobnost je, da opažajo več dimenzij hkrati in niso omejeni samo na eno. Vedno so prisotni in so tu SAMO zato, da pomagajo nam. Kljub temu pa smo ljudje nanje nekako pozabili in jih imamo za navadno pravljico. Ne glede na to, so oni še kar naprej z nami in nam pomagajo, svetujejo in z nami komunicirajo. Vsi ljudje, ki jih nočejo slišati in delajo po svoje – v večini iščejo svetlobo, v zmedi svojega vsakdanjika.Angeli, vodniki in mojstri so tu zato, da nam pomagajo in to lahko delajo zelo učinkovito. Vendar pa vam nihče ne bo pomagal, če ga ne povabite, pokličete in mu rečete, da potrebujete pomoč. Takrat mu date dovoljenje za vstop v vaš zaščitni energetski ovoj ali auro. Brez vašega dovoljenja, vam ne morejo napraviti nič. Ko imajo dovoljenje, bodo z lahkoto odstranili bolečino, blokade ali bolezen. Tu velja poudariti, da je njihovo delovanje, posredovanje z energijo, ki deluje s hitrostjo svetlobe. Pri tem je pomembno, da imate jasen namen, da jih pokličete in jim jasno poveste kaj želite, potem je potrebno le počakati na rezultat.

Ker ima fizično telo določena pravila, vas tudi oni ne morejo v hipu rešiti raka ali druge težje bolezni, ker vaše telo na to ni pripravljeno in se mora zdralvjenje zgoditi postopno. Torej – če rezultatov morda ne opazite takoj, ne obupajte! Zaupajte in verjemite! 

Zdravljenje je večplastno, na različnih nivojih in prav slednje je izrednega pomena. Zelo preprosto je, če pokličete angela zdravljenja na pomoč. Če gre za večjo zadevo, pokličite še smaragdno zeleno svetlobo (predstavljajte si, da se obdate z njo). Torej: “Angel zdravljenja, nadangel Rafael, pridi k meni in mi pomagaj. Ozdravi moj glavobol ali prehlad. Zdaj”. Poveste lahko tudi kaj drugega, tisto kar potrebujete. V trenutku, ko ga pokličete, je že z vami.

ANGELI

So prinašalci sporočil našega Stvarnika. So bitja čiste ljubezni in svetlobe. Od Stvarnika(Kreatorja vsega kar je) prinašajo sporočila v materialni svet. Niso omejeni s časom in prostorom. Njihov edini fokus je Kreatorjeva ljubezen in kanaliziranje ter širjenje te ljubezni. So androgeni (brezspolni), saj so njihove ženske in moške kvalitete popoldne in delujejo kot harmonična celota. (Kljub temu pa imajo nekateri ženska imena in naj te to ne zmede)

VNEBOVZETI MOJSTRI

Veliki mojstri in učitelji iz duhovnih nivojev, ki so živeli zemeljska življenja. Pomagajo nam preseči elemente ega oziroma nižjega jaza. To so bitja, ki globalno nadzorujejo dogajanje. Vsa bitja Svetlobe so povsem zavezana Kreatorju vsega kar je (Stvarniku) in duhovnim zakonom. Nekateri najbolj znani med njimi so; Jezus, Buda, Mojzes, Krišna, Mohamed, Maitreya, Kuthumi, Nada, Marija, Serapis Bey, Jogananda, St. Germain. Vnebovzeti mojstri ne bodo nikoli zlorabili naše svobodne volje

AVATARJI

To so še živeči mojstri. Zelo visoka duhovna zavest, podobni so Angelom na zemlji. Tak primer je Sai Baba.

PREMINULI BLIŽNJI IN DUHOVNI VODNIKI

Vsakdo lahko komunicira s preminulimi. Preminuli velikokrat sodelujejo z angeli varuhi, (vsak človek ima najmanj dva angela varuha, ki sta na njegovem desni in levi strani tik ob ramenu, če se dovolj globoko poglobiš v meditativno stanje ju lahko vidiš in cello vprašaš po njunem imenu in prejmeš odgovor….), in nam ljubeče šepetajo v uho navodila. Gre za duhovne vodnike. Duhovni vodnik je preminuli sorodnik ali pa nekdo s katerim smo bili povezani v prejšnjih življenjih. To bitje ostane z nami do trenutka smrti.

Nedavno preminuli pa se nam lahko javijo preko sanj, lahko pa tudi osebno, ne morejo pa biti naši duhovni vodniki, ker njihova naloga ni biti naš stalni spremljevalec.

Biti Duhovni vodnik je spoštovana naloga, ki zahteva dolgotrajno šolanje v duhovnem svetu. Stari straši morda postanejo naši duhovni vodniki, starši zelo redko, saj je potrebno šolanje, predvsem glede nevmešavanja v svobodno voljo posameznika. Duhovni vodnik je bitje, ki je živelo na zemlji in se je javilo po svoji fizični smrti, da nam pomaga kot mentor. Vodnika privlačimo glede na svetlobo, ki jo oddajamo. Imamo veliko vodnikov za različna področja v življenju, kin am pomagajo. Običajno so Duhovni vodniki prastari starši in davno preminuli sorodniki.

POMAGALCI

To so duše ljudi, ki so nam bili zelo blizu, preden so preminuli. Iz svoje ljubezni do nas nam pomagajo na naši življenski poti

Leave a Reply