Kanaliziranje sporočil angelov – Pravilna komunikacija z angeli

By | 26/08/2011

Angeli so nevidna moč kreacije.

Naš angel varuh je naša prva vez z duhovnih svetom. Njegov namen je, da nas uči in nas vodi. Pomaga nam k različnim uvidom in spoznanjem.

Vse to lahko dosežemo skozi sanje, meditacijo, trenutno inspiracijo.

To vez z angeli pa lahko izrazimo tudi preko kanaliziranja njihovih sporočil.

Ko se uskaldimo z višjimi vibracijami, smo pripravljeni kanalizirati tudi druge angele in nadangele, ne le našega angela varuha.

Vsi angeli prinašajo sporočila ljubezni. Povsem podpirajo vašo svobodno voljo in nikoli ne bodo uporabili avtoritete ali ustrahovanja.

Na angele se vedno obračate tako, da jih NE PROSITE kot z besedami “Angeli PROSIM VAS….” Ampak se nanje vedno obračate z besedami zahvale, kot da se je to, za kar prosite in za kar dajete priprošnje, že zgodilo.

Primer:”Dragi angeli mojega zakona, HVALA, DA JE V MOJEM ZAKONU SPET VSE V NAJLEPŠEM REDU, HVALA DA JE PONOVNO VZPLAMTELA LJUBEZEN MED NAMA, HVALA, DA SE ODLIČNO RAZUMEVA IN DA NAJIN ZAKON PREVEVA ČISTA IN BOŽANSKA LJUBEZEN. NAJ SE VSE TO IN ŠE VEČ ZGODI V MOJE IN NAJINO NAJVIŠJE DOBRO. HVALA.”

Za karkoli prosite angele, vedno se obračajte na njih z besedami zahvale in z besedami, kot da se je to, kar potrebujete, že zgodilo. Ne govorite PROSIM NAJ SE ZGODI TO IN TO …. ampak HVALA KER IMAM TO IN TO…

Leave a Reply